Chirkkonen

”Jos rakastat lastasi, anna hänelle nimeksi Panu” – Ote Finsect Oyn virallisista pöytäkirjoista kevättalvella 2016

Dean E. Smith (yksi maailman menestyneimmistä koripallovalmentajista ikinä) kertoi Michael Jordanin (yhden kaikkein menestyneimmistä koripallopelaajista ikinä) uskomattomien saavutuksien johtuneen tasan yhdestä perustavanlaatuisesta syystä: Michael Jordan oli hyvä kuuntelija. 

Hän kuunteli tarkkaavaisesti mitä viisailla valmentajilla oli hänelle sanottavanaan ja sen jälkeen hän toteutti ohjeet. Prikulleen ja mukisematta. Jordanin käyttämä toimintamalli poiki niin sanotusti ”hetelmää” ja siksi miehen markkina-arvo onkin edelleen 13 vuoden eläkeputkesta huolimatta  maailman korkein. Kauas taakse jäävät muun muassa piskuiset yrittäjäplantut Oprah Winfrey ja Bill Gates.

Olisiko meillä opittavaa ”Taika Miken” elämänfilosofiasta? Pitäisikö meidänkin alkaa kuuntelijoiksi?

Hyönteistalouden ja Finsectin eteen olimme tähän mennessä tehneet töitä nyt jo reippaan vuoden. Ja tulokset puhuivat puolestaan:

kuvankaappaus-2016-10-2-kello-15-31-49

Mitään menetettävää ei taselaskelmiemme mukaan siis enää ollut viimeisenkin oljenkortemme, terveyden, sopivasti prakattua. Matkaa ja ”töiden” tekemistä Seinäjoella voitiinkin yhtä hyvin jatkaa ja itselle kaivamamme kuoppa alkoikin näyttää jo mukavan syvältä.

blogiin1

Taktiikka oli silti nyt taas muutettava ja radikaalisti sittenkin. Enää ei yritettäisikään keksiä mitää omaa – kaikki tultaisiin kopiomaan suoraan meitä paremmilta. Tai kuten kuvataiteilija Pablo Picasso sanoi ”Good artist copy; great artist steal”. Alkaisimme siis oikein varkaiksi ja rötösherroiksi!

Todelliseksi mestarivarkaaksi osoittautui lopulta kuitenkin mies jylhien lakeuksien takaa, Kurikan oma poika ja Pohjois-Euroopan Arsene Lupin: Panu Ollikkala (aka. Chirkkonen).

Panu nimittäin vei Finsectin poikien sydämet kertaistumalta eräänä kuuran tuomana torstaiaamuna 3.3.2016 kello 10.00 kertoessaan silloin haluavansa alkaa tuottaa sirkkoja kotitilallaan nyt ja heti.

Ja aijai kyllä silloin riemu repesi! BOOM SHAKALAKA

michael-jordan

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s